Project Description

Appartement Amsterdam I

Voor een appartement in Amsterdam heeft Buro Ludo zijn expertise als interieurarchitect ingezet. Er is een nieuwe indeling gemaakt voor de woning. Het interieurontwerp is nu functioneel ingedeeld.

De opdrachtgever wenste een nieuwe indeling voor het appartement, dat bedoeld is om te verhuren aan expats. De eis was, twee slaapkamers, een badkamer met bad en douche, een plek voor de wasmachine en droger, een keuken en een woonkamer.

Het appartement bevindt zich in een grachtenpand in Amsterdam en bestond uit één grote ruimte. Buro Ludo heeft de ruimte zo functioneel mogelijk ingedeeld.

Er zijn twee slaapkamers gecreëerd en een grote badkamer met bad en douche. Hier zijn ook de wasmachine en droger geplaatst. Er is gekozen voor een grote open keuken met een doorloop naar de woonkamer. De openhaard maakt het appartement extra huiselijk en zorgt voor een warme sfeer.

Buro Ludo is niet verantwoordelijk voor de aankleding van het appartement. De meubels, het sanitair en de keuken zijn zelf gekozen door de opdrachtgever. Buro Ludo heeft wel geadviseerd in de plaatsing van de meubels.

locatie
Amsterdam

cliënt
Particulier

ontwerp
Ludo van de Walle

realisatie
Luxury Homes

status
Gerealiseerd – februari 2016

bestaande situatie – nieuwe situatie